Vychutnajte si u nás Vašu obedňajšiu prestávku.
Prajeme Vám dobrú chuť!

Denné menu

Orientálne špeciality

1. 200 g ORIENT KEBAB 

/grilované mleté kuracie mäso na ihle, paradajková omáčka, jogurt, turecký chlieb, zel. obloha/

Cena: 5 €

2. 120 g DŐNER KEBAB TABAKTA

/gyros na tanieri, hranolky, zel. obloha, zaziky, chilli, jogurtový dressing/

Cena: 4 €

- ponuka platí denne

Pondelok 23.2.2015
  Polievky  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Hrachová s opraženým chlebom  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Kuracie prsia zapekané brokolicou a syrom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, obloha  
    2. 120 g Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, ryža, obloha  
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 300 g Penne Vegetariana, syr  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Utorok 24.2.2015
  Polievky  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Kapustnica  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Kuracie prsia Debrecén, varené zemiaky, obloha  
  /syr, šunka/    
    2. 120 g Maďarský guláš, knedľa  
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 110 g Encián na rošte, brusnicový dressing, hranolky, obloha  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Streda 25.2.2015
  Polievky  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Držková  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Vyprážaný kurací rezeň vo vínnom cestíčku, zemiaková kaša, obloha  
    2. 120 g Boston kebeb, ryža, obloha  
  /baklažán plnený jahňacím mäsom zapečený syrom, paradajková omáčka, jogurt, chilli, zaziky/    
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 100 g Pečená klobása, šošovicový prívarok, chlieb  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Štvrtok 26.2.2015
  Polievka  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Karfiolová so zemiakmi  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Kuracie prsia v syrovej omáčke, špenátové halušky, obloha  
    2. 120 g Čiernohorský bravčový rezeň, opekané zemiaky, obloha  
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 300 g Ovocné pirohy so strúhankou a maslom  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Piatok 27.2.2015
  Polievky  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Hráškový krém s krutónmi  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Kurací steak, 7 druhov korenia, dressing, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, obloha  
    2. 300 g Salaš tanier  
  /1/2 bryndzové halušky, 1/2 bryndzové pirohy, slaninka, smotana/    
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 180 g Brokolica v syrovom cestíčku, varené zemiaky, obloha  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
     
  Víkendové menu: 1. 120 g Vyprážaný kurací rezeň, opekané zemiaky, obloha    

3,50