Vychutnajte si u nás Vašu obedňajšiu prestávku.
Prajeme Vám dobrú chuť!

Denné menu

Orientálne špeciality

1. 200 g ORIENT KEBAB 

/grilované mleté kuracie mäso na ihle, paradajková omáčka, jogurt, turecký chlieb, zel. obloha/

Cena: 5 €

2. 120 g DŐNER KEBAB TABAKTA

/gyros na tanieri, hranolky, zel. obloha, zaziky, chilli, jogurtový dressing/

Cena: 4 €

- ponuka platí denne

Pondelok 27.4.2015
  Polievky  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Hrstková  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Kuracie prsia zapekané Hawai, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, obloha  
  /šunka, ananás, syr/    
    2. 120 g Gordon Blue, varené zemiaky, obloha  
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 300 g Penne Quatro Formaggi  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Utorok 28.4.2015
  Polievky  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Paradajková so syrom  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Kuracie prsia s WOK zeleninou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, obloha  
    2. 120 g Maďarský guláš, knedľa  
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 180 g Syrovo - šampiňónový špíz v cestíčku, varené zemiaky, obloha  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Streda 29.4.2015
  Polievky  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Kapustnica s klobásou  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Vyprážané kuracie medailóniky v sezame, zemiaková kaša, obloha  
    2. 120 g Bravčové medailóniky s dijonskou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, obloha  
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 300 g Jablkovo - tvarohová žemľovka  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Štvrtok 30.4.2015
  Polievka  0,25 l Slepačí vývar  
    0,25 l Šampiňónová krémová  
  Hlavné jedlá  1. 120 g Duo tanier, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, obloha  
  /prírodné morčacie a kuracie medailóniky/    
    2. 120 g Poľovnícky bravčový steak, opekané zemiaky, obloha  
    3. 380 g Pizza  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    
    4. 110 g Pastiersky syr, varené zemiaky, tatárska omáčka, obloha  
    5. 250 g Šalát  
  /podľa vlastného výberu z jedálneho lístka/    

3,50

Piatok 1.5.2015
  Polievky   
     
  Hlavné jedlá   
     
     
     
     
     
  Víkendové menu: 1. 120 g Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky, obloha 2. 120 g GOGUS /grilované kuracie prsia/, dressing, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, obloha    

3,50